17. april 2008

Mystiske sømmer ~ # 2 ~ Sewing a mystery

Endelig kom del 2. Ikke at jeg ble sittende og tvinne tommeltotter mens jeg venta, men for sånne som meg er slike mysterier spennende.

Vi ble kommandert til å kikke i resteboksen denne gangen også, og jeg klarte å finne litt der som passet. Etter å ha fortsatt ned i kassene med litt større biter fikk jeg kuttet opp trekanter og firkanter nok.

Nå skal jeg jammen si at det begynner å minke i stoffkassene mine. Det er nesten så jeg begynner å kjenne tilløp til panikk. Godt at jeg fikk med meg en bunke hjem fra årsmøtet og at jeg har en bestilling inne hos Hancock's.

Er du i gang med å sy? Eller har du ikke begynt enda, men har lyst til å henge deg på? Vi er en gjeng som hjelper og oppmuntrer hverandre på epost. Gi meg et ord hvis du vil være med.

Spor 2 kuttet

I have been waiting eagerly for the next clue on the Orange Crush mystery. This is really exciting! We are still using from our scrap bins. I had to reach for some of my larger bits, thou.

I have been using from my stash without buying for quite some time now. This means that my boxes are starting to look a little sad. I'll have to fill them up again soon.

6 kommentarer:

Tone sa...

Ja, vi må tole det.
Og tenk alle dei øyeblikka som ligg framom oss.
Alle øyeblikka der under regnbogen.

Kathy Wagner sa...

I like your photo of the stacks of pieces ready to sew! Have fun!

Amanda sa...

The OC step 2 pieces are fun to make aren't they? I have only used a few fabrics for these as I have virtually no scrap at all.

Sølvi sa...

Blokkene dine blir kjempefine, du har så mange flotte/spreke stoffer

Katie sa...

Your colors are wonderful!

Candace sa...

Your blocks are beautiful. I love the colors. These quilts will be a wonder to see when they are finished.