4. april 2008

Gratulerer med jubileet!

Hilsenen går til Norsk Quilteforbund som har nådd den aktverdige alder av 20 år!  Bursdagen skal feires i helga med årsmøte og stor ståhei på Olavsgård utenfor Oslo.

Som bursdagsgave ønsker forbundet seg små quilter som kan være til glede og nytte på utstillinger i årene framover.  Quilter som skal formidle et viktig budskap.  Her er min gave.

bare se

Jeg skal ikke delta på kurs eller festmiddag, men til Olavsgård skal jeg!  Utstillingene lokker og det blir kanskje handlet litt.  Og ikke minst er det en anledning til å treffe masse hyggelige mennesker, gamle og nye quiltevenner fra fjern og nær.

Jeg kom til østlandsområdet allerede i går og har tilbrakt det siste døgnet hos Sigrun.  Egentlig må quilten over sies å være et fellesprosjekt siden det er hennes stoff jeg har sydd av.  (Neida, man hadde ikke fått ut fingeren før man dro hjemmefra.  Men etter litt "kjeft" fra Merete fikk man sving på sakene.) Sigrun har dessuten bidratt med god konsulenthjelp OG har sydd ned lukkekanten på baksiden.  Jo det er vår quilt, Sigrun.

sigrun

Nå lurer jeg på om DU skal til Olavsgård i helga.  Kanskje treffes vi!

8 kommentarer:

mreteveian sa...

Vakkert, - dere to er flinke!!!
Sees snart :-)
*så flott at bøkene er reist til andre hjem.

May Britt sa...

Takk for gaven. Gleder meg til å få henge den opp i mellom alle teppene. Da ses vi snart :)

Kari sa...

Mye bedre med glimt i øyet enn en streng pekefinger.
Flott presang!
... sier medlem 3512 :-)

Sølvi sa...

Selvfølgelig skal jeg avgårde, og vi sees snart. setter nesa mot flyplassen om 20 minutter.
Superflott quilt forresten

Anonym sa...

Heisann. Ja no skal eg verte godt kjent med Janomen min, fantastisk moro til nå i vertfall... Ulikt alt anna eg har vore bort i av handarbeid og symaskiner, er dette en heilt ny verden for meg. Alt det flotte og fine dere proffane skaper med maskinene deres, og dei mulighetene ei elektronisk maskin har :) Ønsker deg ei fin helg.
Klem fra Ronille

Ingun sa...

Hei . kjempeflott quilt, til å henge ved siden av ytstilte quilter. Kos deg på årsmøte.

Tone sa...

KOS DEG!!!

Anonym sa...

Hei Elisabeth A.
Så flott "bare ser, men ikke røre" bilde du har laga sammen med Sigrun. Flott design. Møtes nok ikke på Olavsgård, men håper at du er på quiltemøte mandag. Nyt helgen. Hilsen fra Astrid