17. april 2008

Dilla på mysterier.

Før du klikker på linkene i dette innlegget må jeg komme med en advarsel.  Her finnes tidtrøyte for mange timer.  Timer du kan bruke til helt andre ting.  Timer jeg kan bruke til helt andre ting.  Hvis du tror du kan bli hekta, så hold deg unna.  Etterpå er det for sent å skylde på meg.

Jeg har oppdaget utbryter-spillenes verden.  Det er godt at det finnes mange av dem, for jeg kommer sjelden langt før jeg må gi opp å finne nye spor til hvordan jeg skal åpne dører.  Noen av spillene har jukselister.  Det hender de er til hjelp.  Enkelte steder kan du finne nøyaktige oppskrifter for hvordan du skal bære deg åt.  Det er ikke alltid jeg får det til allikevel.  Noen spill har egne forum der de som har gjennomført kan briljere og de som ikke skjønner bæret kan jamre seg.  Ikke at det hjelper noe.  Jeg lurer på om jeg kommer til å finne mer enn såpa, håndkleet, vannslangen og dusjsåpa.

Å prøve å komme seg ut av biblioteket viser seg å være litt av en utfordring.  Artig er det lell, og litt annerledes enn majoriteten av spillene jeg har prøvd.

Et annet som er litt annerledes er Daymare Town.  Fint tegna i svart og hvitt og enkelt å flytte seg rundt i.  Lurer på om jeg klarer å løse alle gåtene noen gang og komme meg ut av byen.

Hva tror du - er det bare bortkasta tid å klikke rundt i disse spillene?  Eller er det faktisk en liten mulighet for at hjernevinningene får litt sårt tiltrengt trim?  Kan det være et middel til å utvikle den kreative tankegangen?  Jeg vil helst tro at det finnes en bitteliten nytteverdi begravd der et sted.  Hvis jeg noensinne klarer å komme meg igjennom et slikt spill uten å jukse, anser jeg det som bevist.

12 kommentarer:

mreteveian sa...

Heisann, ikke "min" side, men ser ut for at det er mange av de samme spillene det henvises til:
http://jayisgames.com/tag/escape

Her er til og med banneren en form for klikk og noe skjer-spill :-)

Elisabeth Augusta sa...

Linken er lagt i favoritter.

Tone sa...

hmm...eg skal prøve å halde meg unna, men veit ikkje kor lang tid det går før eg må kikke :)

Yvonne sa...

Hei. Jeg er en av de som aldri har blitt bitt av slike spill. Men jeg har mine andre ting som spiser opp all tiden min. FY! Rart det der, når man egentlig har mest lyst til å sy - så lar man vær til fordel for surfing etc...

Så mye fint på siden din, blir veldig inspirert av de fine fargene du bruker. Ha en riktig god helg.

Muffin sa...

Takk for advarselen, jeg klarte å la være å trykke på noen av linkene. Har allerede kastet bort nok tid her: http://www.scrabulous.com/ -klarer ikke å slutte med det her :-( godt å se at jeg ikke er alene om å ha spilledilla)

Anne-Ruth sa...

Kjekt med sånne spill i ledige stunder!

Takk for en koselig helg, var kjekt å treffe deg!

LindaN sa...

Hei, innom for å takke for sist:) Kjekt å treffe deg, jeg har hatt en superkjekk helg!

Tone sa...

Tippar du har hatt ei fin helg.
Fyttekatta så heldig med været :)

=Anja sa...

Hehe
Jeg elsker mysterier som forblir "uløst"

Tutten sa...

Tusen takk for sist.Det var kjekt å være på hyttetur med deg.Ønsker deg en riktig god helg.

Mandolinn sa...

GOD HELG!!

Merete sa...

Takk for en hyggelig hyttetur! Håper du får en fin helg!