15. august 2008

Valg av nål er viktig

Jeg debatterer med meg sjøl om jeg skal få tatovert en øyenstikker (eller to) på høyre skulder.  Det er ikke lenger noe spørsmål om jeg tør eller ikke, men om å få motivet akkurat slik jeg vil (jeg skisser).  Jeg spør meg også om det er viktig nok for meg til at jeg skal prioritere å bruke noen tusenlapper på det.  Det er jo så mye annet.

øyenstikker

Mens jeg tenker tar jeg i bruk synåla.  Blanke tråder og et stykke chiffon mellom forsvinningsplast blir vinger.  Så skal det pyntes og quiltes.  Jeg tror dette blir ei pute, jeg.

tattisnål

11 kommentarer:

Tone sa...

Valg av nål, ja.

Eg har ikkje tenkt på det før
men no ser eg deg for meg med koldnål.

Eg har ikkje tenkt på det før
men eg har òg lyst til å prøve koldnål

Vel eg får vel inntrykk av at her er det ei anna nål som vil bli brukt før det blir prøvd noko koldnål :)

Helle Kjersti sa...

Stikk i vei med øyenstikkere både her og der!

Tone sa...

Elisabeth, det har skjedd noko med kommentar vinduet ditt.

Vi kan ikkje lenger besøke andre frå linkane som ligg i kommentarane.Får berre sjå bloggen i det vesle kommentar vinduet.

Dette har eg sett i enkelte andre Blogspot bloggar og.

Eg løyser det ved å google blogg navnet til den som har kommentert, men det er så mykje enklare å berre klikke på linken i kommentaren.

ohelene sa...

Eg syns tatoveringar kan vere veldig fint - på andre. Av ein eller annan grunn har eg ikkje så mykje som vurdert å gjere det sjølv. Ikkje fordi eg ikkje tør, men - har berre ikkje lyst på.

Bim HD sa...

Hm, du har ju bevisat redan är du klarar det. Och tatueringar ÄR beroendeframkallande ;) Har man en vill man oftast ha en till - så även jag. Dock har jag just nu inte råd med en, men det SKA bli en till :P Lovar... Rita på du tills du ÄR säker på hur du vill den ska se ut - då kan du också kosta på dig den... Försök lägg undan någon krona då och då - så blir inte slutsumman SÅ hög. Eller den känns inte det i allafall ;)
Må så grankott...

Elisabeth Augusta sa...

Koldnål Tone, det vet jeg knapt nok hva er. Men en skal visst aldri si aldri, så...

Når det gjelder kommentarene så har jeg ikke peiling. er ikke sånn hos meg. Sikkert noen oppgraderinger på gang hos blogspot, eller?

Tone sa...

Koldnål : ein ripar i kobberplate, gnir trykksverte utover plata og fjernar det som ikkje ligg i ripene. Så vert dette trykt på papir.

Nede på boden min har eg ei gammeldags klerulle som eg har teke vare på med tanke på at den kan brukast til grafikk.

Kommentar: eg ser Blogger har gjort nokon endringar, men det er ikkje slik i alle bloggar, og dei andre som er slik har vore slik lenge.

Snakkast i morgon. Det er jo frykteleg lenge sidan eg har sett deg no.

mreteveian sa...

Nydelig øyenstikker, - spent på resultatet! Hvor blir den neste, tro? Slet litt her med quiltingen da godnåla brakk, men nest-best fungerte rimlig bra og jeg ble fornøyd.

ang. instillinger, - jeg lurer på om det er selve brukeren/ eieren av bloggen som må redigere sine innstillinger? Jeg har også opplevd noe sånt som Tone (jeg kommer ikke til profilen m blogger de har) Det er ikke så lett å forstå alle innstillinger med en gang!
og blogger hadde en stor-oppdatering 14. august. Kommentarfeltet har de fortsatt ikke helt kontroll på...

Bente sa...

Hei :-)
Nå fikk jeg meg en god latter her..... Jeg er nemlig livredd øyenstikkere, og ville vært vettskremt for min egen skulder.
Ser for meg trimmen jeg ville få når jeg hele tiden skulle springe fra meg selv (dvs, øyenstikkeren :-))

Eller kansje det er noe slikt som skal til for at jeg skal slutte å være redd dem :-)

Ingun sa...

Hei!
Eg velger no helst synåla om eg velger nål. Men om eg skulle hadt ein tatuering, så er det lit tøft at du har teikna tatuering sjølv. Og god til å teikne det er du, så det blir nok ein fin augastikkar.

Betty Boom sa...

Vet du hvorfor det heter øyestikker?