6. august 2008

Flyttemelding

Angelia og jeg er overveldet over hvor mange hyggelige mennesker som er villige til å åpne armer og hjem for å gi en liten, beskjeden fe tak over hodet, kjærlighet og til og med nytt strikketøy.  Vi forstår også godt de som, til tross for at de lar seg sjarmere, ikke ser seg i stand til å huse flere beboere i øyeblikket.

trekning 1

Angelia  har ventet tålmodig på dagen da hun skulle få vite hvem hun skulle flytte inn hos.  Hun har hjulpet meg å skrive liste over mulige framtidige husverter.  Hun var med da jeg lagde nummerlappene og la dem i den grønne bollen.

trekning 2trekning 3

"Nå trekker vi!", sa Angelia.  Og det gjorde vi.

trekning 4trekning 5

"Så spennende!  Hvilket navn står det utenfor nummer 3?"

trekning 6

"Tittei!  Jeg skal bo hos Tittei!"  Angelia er jublende glad.  Det hadde hun sikkert vært om hun skulle flytte til en annen av dere også.  Hun er sånn Angelia, glad og blid.

Jeg har adressen til Tittei fra før, så jeg skal sørge for at Angelia kommer seg trygt fram dit.  Kan hende jeg må følge henne.  Hun er jo litt sjenert.

 

Takk for at dere lekte med ;-)

17 kommentarer:

mreteveian sa...

Gratulerer til Tittei! Og lykke til til Angelia med nytt bosted (og nytt strikketøy?).

lise sa...

Gratulerer til Angelia som jeg vet får et flott hjem, og gratulerer til Tittei som får et flott selskap. Hun liker å strikke sammen med andre, vet jeg.

Sigrun sa...

Gratulerer med nytt hjem Angelia, jeg er helt sikker på at du kommer til å trives hos Tittei. der vil du også få veldig god hjelp med strikketøyet ditt. Sikkert strikkeselskap også for Tittei er kjempeflink å strikke.

Kari sa...

Det er helt tydelig at Angelia ser på verden med et våkent blikk og jeg regner med at Tittei får god hjelp til å holde fokus ;-)

Kari sa...

Det er helt tydelig at Angelia ser på verden med et våkent blikk og jeg regner med at Tittei får god hjelp til å holde fokus ;-)

9na sa...

Næmmen, så fin denne var da, søren at jeg ikke var med på dette da...

turvid sa...

Kjempefin historie/bildeserie. :)

Beate Veian sa...

Stikker du innom i bloggen min....?
:-)

Betty Boom sa...

For noe artig! Det ble en levende historie. Mere! Hvordan trives hun der f.eks. :)

Tone sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Irene sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Jeg vet at Angelica får det fint i sitt nye hjem. PS, håper hun liker lego og Star Wars :-)

Petunia sa...

Gratulerer til Tittei!! Hun får det sikkert bra der:)

=Anja sa...

Excellent:0)

Grattis Tittei og Angelica!

Slutt

Tittei sa...

Hurra, hurra! Så snart jeg kommer hjem fra ferie skal jeg ordne en flott plass der min nye strikkevenninne kan sitte og kose seg med strikketøyet sitt.

Månefeen sa...

Gratulerer Tittei :)

Jeg skal ha en mega giga oppryddning i alle hobbysaker (og huset forøvrig) i morgen når ungene er dratt innover til foreldrene mine for helgen. Har selv en god del cernit dukker etc jeg skal kvitte meg med.... gleder meg :D

=Anja sa...

Hehe
Nå har jeg endelig skjønt dybden i uttrykket besjeling:0)

Blåbærtua sa...

Så utrolig morsomt. Du er sannelig oppfinnsom. Søt dame denne Angelica.