1. august 2008

Bolig søkes

Den strikkende feen Angelia Angorina er blitt husløs.  Hun ble brutalt kastet på dør da hennes tidligere husverter brått ble klar over at de hadde for mange leieboere.

reddet fe 1

AA er enkel å ha med å gjøre.  Hun sitter stort sett ganske stille og strikker på det samme strikketøyet, men tar gjerne imot hjelp til avfelling.  Hun har gått litt lei og ønsker seg et nytt og utfordrende strikketøy i spennende garn.

reddet fe 2

Kunne du tenke deg å gi Angelia husly?  Da kan du legge igjen en kommentar i dette innlegget og bli med på trekningen, som vil foregå onsdag 6. august.  Jeg kan love at den som er villig til å ta i mot Angelia vil bli kjent med en særdeles hyggelig, rolig og renslig dame.

32 kommentarer:

Sommerfuglen sa...

Angelia ar veldig velkommen til å prøve livet som østblokkboer i Polen!

mimouna sa...

En strikkende fe har man alltid plass til! Hun var jo riktig sjarmerende, og nytt strikketøy skal vi altids klare å finne.

Ønsker deg en god helg!

Titei sa...

Å for en nydelig strikkedame. Hun er hjertelig velkommen hit. Kanskje hun kan hjelpe meg å flytte... ~~;o)

God helg. *vinker fra Bergen*

Silja sa...

For en herlig strikkedame! Er gjerne med i trekningen :)

Kari sa...

Kaprifolia trenger en morsfigur å se opp til. Hun har en lei tendens til å leke med Barbi og det er absolutt ikke passende selskap for en gryende dame ;-)

Angelika sa...

Hvor er hun altsaa dejlig :-) Hun maa meget gerne flytte ind her hos mig - vi hedder jo naesten det samme :-)
Strikkehilsner
Angelika

Pus sa...

Jeg synes alle strikkedamer er så koselige så hun får gjerne flytte inn hos meg. Så kan jeg lære henne å hekle også hvis hun vil.

Lille Rosin sa...

Dersom hun kan finne roen med å strikke og holde meg med selskap med fire katter og en kanin omkring så er hun hjertlig velkommen.
At hun er stueren er jo også bare et pluss...

Grethemor sa...

Hun var jo søt jo :))
Ha ei superfin helg.

lise sa...

Veldig koselig ser hun ut, men i den gode ånd fra de foregående innlegg ser jeg meg rundt. Her er det nok ting, og den strenge keramikkengelen som henger over spisestuebordet rister på hodet. Det holdt med kattunge, sier hun.
Jeg er sikker på at hun kommer til å få et flott hjem!

Laila L S sa...

Jeg er gjerne med i trekningen. Hvis jeg er heldig å vinne vil jeg gi henne til min mor som er en strikke-engel. De vil nok passe sammen tror jeg.

PerJorun sa...

Jeg trenger en rolig og renslig dame til å passe på mine nyinnkjøpte knapper, ca 1000 stk. Hun kan få eget rom, men må dele bad med de andre.

=Anja sa...

Skulle gjerne blitt med på det her-Elisabeth, men har jo "vunnet" ei nydelig mappe av deg tidligere
Vet Angelina får husly uansett- hun ser jo så innmari trivelig ut:0)

Mava sa...

Fantastisk dame! Jeg er mer enn gjerne med i trekning jeg, hun er hjertelig velkommen til Sørlandet! :-)

mreteveian sa...

Kjære AA, - vi må med beklagelse medele at vi for tiden har fullt belegg ved vallø-glass-huset en god stund framover. Vi anbefaler sterkt at du takker ja til et annet tilbud om bosted.
Da huset kan være på jakt etter personligheter som dem, vil vi gjerne kontakte deg om det skulle åpne seg et hjemmelig rom her hos oss.
Lykke til videre!
mvh
Merete
for vallø-glass-huset

Maj sa...

Denne koselige bestemora kunne blitt fint selskap til min porselensdukke-pike som sitter i en stol og broderer. Hun kunne trengt litt trøst, for hun har stukket seg i fingeren med nåla.

Hedvig sa...

Åhh - hun minner meg veldig om min 99 år gamle bestemor! Ser like koselig ut,og som henne - med strikketøyet på fanget. Jeg er sikker på at hun hadde trivdes godt i Nord-Trøndelag!

fiberfairyshaven sa...

åhh...hun ville bo rigtigt godt her blandt mine 3 unger og jeg......deltager gerne i lodtrækningen

fiberfairyshaven sa...

åhh...hun ville bo rigtigt godt her blandt mine 3 unger og jeg......deltager gerne i lodtrækningen

strikkegal sa...

For en koselig dame :) Nå er det dårlig med plass til leieboere hos meg, men jeg vet akkurat den rette plassen hun kan flytte inn ;)

Petunia sa...

Angelina er hjertelig velkommen i vårt hjem. Vi hadde virkelig trengt en koselig fe til å holde Jølle (hunden vår) med selskap når vi er på jobb/skole. Han liker ikke overgang sommerferie/høst så godt. Nå har vi vært hjemme med han i snart 8 uker og plutselig forsvinner alle ut igjen ved skolestart. Dessuten synes jeg det kunne være kjekt å ha en å prate med når jeg sitter her og blogger i sene kveldstimer. Jeg håper hun er litt interessert i data og ikke er allergisk mot dyr.

May Britt sa...

Jeg får et rom ledig nå da min datter flytter til Trondheim for å gå på skole. Så AA kan gjerne flytte inn hos meg. Trenger noen å snakke med nå da det bare blir meg og katta igjen her hjemme SMIL

ohelene sa...

Ho er velkomen til å komme til oss! Sidan eg nesten ikkje strikkar sjølv og ikkje har foreldre som strikkar kunne ho sikkert òg fått mengder med oppdrag!

ohelene sa...

Ho er velkomen til å komme til oss! Sidan eg nesten ikkje strikkar sjølv og ikkje har foreldre som strikkar kunne ho sikkert òg fått mengder med oppdrag!

Bim HD sa...

Oj, hon skulle ju gärna kunna få sitta här i en hylla och titta och prata med mig. Muntra upp mig, tror jag behöver det, möjligen... Less på väder och vind, oväder osv... Är ju ingen värme och sol, jö... suck...
Må så grankott...

Sigrun sa...

AA er mer enn velkommen til Myrsletta. Jeg har rom ledig så velkommen skal du være. PS.jeg kan hjelpe deg med et nytt strikketøy.DS.

Kristin Helene sa...

Angelia kan gjerne få bli med på flyttelasset mitt opp i gamlehuset. Jeg trenger absolutt en koselig dame som kan passe litt ekstra på... jeg tror nemlig at jeg har noen ekstra usynlige beboere... De har ihvertfall gjort sitt for å markere seg de siste ukene...

Takk for koselig kommentar i bloggen min!
Ønsker deg ei finfin uke!

Hanne sa...

oiii, oiii hvor er Angelia gudeskøn - sikken en fantastisk 'dame' hende blev jeg promte forelsket i..... og den ro hun udstråler, mon det er rosakvartsen, der har fanget de dårlige stråler ;)
Angelia skal være hjertelig velkommen til at flytte ind i mit strikkehjørne i stuen ;)
Rigtig god flytning og varme klem fra
Hanne

Helle Kjersti sa...

Jeg er med på trekningen!!!
Dessuten skulle jeg ønske du la ut noen bilder av dokkene og englene du har laget. Jeg har en nabo som er interessert i slikt, men jeg fant ingen bilder jeg kunne vise henne av det du har laget. Hun hadde nettopp kjøpt en flott fe i Finland. (www.tuijaleinonen.com)

Elisabeth sa...

Hvis AA er interessert i å være første fe i huset, og med selskap av en schæferhund, en kattedame og fire små kattebarn, er hun hjertlig velkommen til trøndelagskysten! :)

Nytt strikketøy skal jeg prøve å hjelpe henne med så godt jeg klarer, er ikke helt viderekommen i strikkingen enda ;)

MagFly sa...

Fann deg endeleg att...

Du har visst ramla ut av "reader"-en min, så no har eg litt å ta att :-) Ha fin august!

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flott denne er , du! Så mye fint du lager!!! :o)