15. januar 2009

Uten aldersgrense

Jeg vet at det er noen som tror at man må ha passert søtti, minst, for å gå ut med brodder under skoa.  Rett nok blir de fleste av oss litt mindre smidige og litt mer beinskjøre med aldereren, med sjøl ungdommer som meg kan gjøre lurt i å være litt forsiktige.  Jeg slo meg kraftig i både kne, arm og midt i trynet på hålkeføre for noen år siden.  Siden da har jeg tatt mine forholdsregler.

brodd

Man trenger altså ikke være alderspensjonist for å gå med brodder.  Det er heller ikke forbudt for tenåringer å bruke refleks.

nordiske føtter jan 09

Blir du med og tar bilder av føtter i neste uke?  Meld deg hos Merete!

8 kommentarer:

mreteveian sa...

Gleder meg voldsomt :-)

HildeGV sa...

Reflekser og isbrodder er visst et nødvendig redskap når man nå bor her man bor, så det kan nok tryggt brukes av ung som gammel ja!

Har vurdert å skaffe meg slike selv, nesten hver eneste gang jeg nesten ramler overende på glatte veier.. Men husker jeg det når jeg kommer i butikken?? Nei.. Og er ikke det typisk..!?

Tusen hjertelig takk for flotte kommentarer og hilsener i året som gikk!

Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!

*Klem!*

sol sa...

Brodder er lurt, ja. Men, akkurat som Hilde, glemmer jeg det når jeg kommer innendørs igjen.

Tone sa...

Broddar kan ein sakne i blant, ja.
Her i Bergen er det jo ikkje ofte glatt, men er det glatt er det GLATT & BRATT.
Det er berre ikkje glatt så lenge at eg skaffar broddar.

turvid sa...

Jeg har brodder - som jeg glemmer å bruke. *lurer på hvor de er gjemt bort*

Riktig god helg!

Sølvi sa...

Så enig både med brodder og reflekser. Ang brodder så hadde de noen kjempebra her på Rema for ett par dager siden, til kr 69 pr par. Billig livsforsikring

Skulle ønske det fantes ett sted man kunne fått tak i gratis reflekser, så kunne vi hatt en stor boks i bilen,og delt ut til alle mørklagte fotgjengere vi passerer.

Steinbokkjen ;o) sa...

Brodde e ein fin sak...
Graaaaaatulera m vel øvestått bursdag foresten! Håpa du koza deg.
Fint innlegg m årets ord Balanse - mitt ord e TAKK - da e nemle da ordet eg ha tenkt å bruka kolosalt mykje detta året...

Ha ei hærle helg!
.. og TAKK fø titten ;o)
klem

Jill sa...

Brodda e tingen! Eg og har hatt dei i bruk i år, men oppdaga ein viktig ting: Broddar kjem og i forskjellige størrelsar. Eg har kjøpt størrelse 45+. Sidan det er bratt hos oss, og eg skulle ned bakken, endte eg opp med heile stasen bak på helen. Skoen gjekk rett gjennom. Eg skulle ha sjekka det der då eg kjøpte dei;-)