17. januar 2009

UFO-landingsplass

Sju UFOer har landa på sybordet mitt.  De er i litt forskjellige stadier i prosessen, men etter at jeg quilta litt i går og litt i dag har jeg:
2 løpere som trenger lukkekant,
3 puter som skal ha bakside,
1 slumreteppe quiltet i 4 biter som skal monteres dobbletsidig og ha lukkekant rundt,

1 duk som skal legges på flanell, quiltes og få lukkekant.

ufolanding

Sa jeg at dette er de eneste UFOene jeg har?  Nehei!!!

5 kommentarer:

Anne Grete sa...

Innom og titter på dine ufo`er og her kommer det til å bli mye fint. Kult bilde du hadde lagt inn.
Ønsker deg en fortstt fin helg og kos deg med ufo`ene, kommer tilbake og ser hvordan det går.

Sigrun sa...

Tenk så deilig det blir når du har laget disse tingene ferdig, du er noen ufoer fattigere. Også kommer du til å bli glad fordi du har fått noe ferdig. Sannsynligvis vil du også bli fornøyd med produktene 0 enda mer glede. Det er jo ikke sånn at vi ikke liker det vi ikke gjør ferdig, det kom bare noe i veien for at vi fikk fullført det den gangen vi starta på det.

Anonym sa...

Tenk så greit å ha flere ting som kan bli ferdig ganske kjapt, det er egentlig lurt å ha mange prosjekter i gang samtidig!

Du spurte om hvordan jeg kom på baderomsgardinene mine. Etter at vi fjerna de gamle har jeg studert vinduene hver gang jeg har sittet på do(det perfekte stedet å gruble, forøvrig), vridd hjernen min for å finne ut hva jeg kunne henge der for å skjerme litt og samtidig mye litt opp i alt det hvite. Vinduene er såpass små at ei stoffgardin bare ville bli en lettere malplassert tøylapp. Tanken på å bruke ull kom tidlig, så jeg har tenkt meg gjennom mange rare løsninger før kjettingene ramla ned i hodet mitt helt fra det blå. Ulldusker er f.eks. en av idéene jeg syns det var helt greit å forkaste :-)

mreteveian sa...

Ufoer??? Jeg trodde at du egentlig ikke hadde så mange, - eller noen i det hele tatt. Så lett lar man seg lure når man "vil" ha noen å se opp til *glis*

Jeg er enig med Sigrun der, - tenk så deilig!
Akkurat nå, etter gårsdagen, kjenner jeg lysten til å klappe på et par av mine mystiske ufoer. Je ghar et gavekort på q-butikken som kan gå til super-vatt og det kribler litt i quilt-ferdig-toppen - foten. Kanskje, kanskje...
Lykke til! Gleder meg til å se det som blir ferdig!

Sølvi sa...

Så flink du har vært. Og når de har komemt fram i lyset er det jo en stor mulighet for at i hvert fall en av den blir ferdig.
Jeg grov fram en diger "dårlig samvittighet" i går, og fant en lekker løper under den, så den skal jeg kosequilte når jeg er ferdgi med den store.