19. januar 2009

Mystisk UFO

Sist høst hadde Ingrid et symysterium med oss i quiltelaget.  Blokkene jeg sydde ble lagt på vent fordi jeg ikke så helt for meg hvordan jeg skulle bruke dem.  Nå fant jeg ut at det måtte bli en løper og to puter.

mysteriet til ingrid

Jeg er måtelig fornøyd.  Løperen kommer nok til å bli brukt, men det er ingen tvil om at valg av vatt gjorde den mindre vellykka enn den kunne ha vært.  Jeg bestemte meg for å prøve en litt fluffy vatt fra Stoff og Stil for å se om jeg kunne få den flat nok.  Tett quilting gjorde den ganske flat, men den bølger seg litt i overkant mye i kanten.  Putene derimot ble myke og gode, og der syns jeg det gjør seg med litt fylde.

Jeg har noen meter av denne vatten.  Ligger det an til storstilt puteproduksjon?

3 UFOer ferdig – 4 igjen.

5 kommentarer:

Sigrun sa...

Fargene er kjempeflotte, og jeg kan ikke se på bilde at det bølger seg. Det med vatt er ofte litt gambling synes jeg. Ikke alltid så lett å vite hvordan nye typer ter seg og vi må jo tørre å prøve noen nye.

Sølvi sa...

Fluffy vatt = vogntepper eller sykehustepper, gode å tulle seg inn i

Sølvi sa...

Fluffy vatt = vogntepper eller sykehustepper, gode å tulle seg inn i

sisselso sa...

hei!
jeg bruker bare vatt fra stoff og stil, og den er ganske fluffy, MEN jeg damper den ned til ønsket tykkelse så og si,og hvis jeg skal ha den i duker damper jeg den helt flat. Man må bare huske å ha bakstykke på ved damping, for vatten "klistrer" litt i stoffet ;)

sisselso sa...

presse før quilting ja! ;) ps jeg bruker t.o.m denne vatten på stitcheryene mine,ikke like god å ta på som den som følger med i de forskjellige pakkene man får kjøpt men funker synes jeg :)