21. august 2008

Stopp!

Eller - det er vel kanskje helt ut?

stopp2

Jeg har etterhvert strikket en del sokkepar til meg sjøl.  Jeg bruker jo ikke andre sokker gjennom hele den kalde sesongen.  Og slitasje blir det jo, både av bruk og av hyppig vasking i maskin.

Så spørs det da, om jeg skal forsterke tynnslitte partier for å forlenge go'sokkenes levetid, eller om bruk-og-kast-mentaliteten skal få råde fullstendig.

stopp3

Utstyret er i orden, men ferdighetene er ikke mye å skryte av.  Eller rettere sagt;  tålmodigheten glimrer med sitt fravær.  Disse sokkene kommer uansett ikke til å bli brukt til annet enn turgåing.  Jeg får fortsette å fylle på med pensokker.

stopp1

Kanskje hadde det vært en ide å gjøre som anbefalt her, å forsterke sokkene før man tar dem i bruk?  Det er nok ikke dumt det, nei.

 

Erfaren stopper som har stoppa å stoppe.

4 kommentarer:

Kari sa...

Stopp i vei!

Bruk og kast gjelder absolutt ikke hjemmestrikk.

Jeg er ikke noen ekspert på stopping, jeg heller, men jeg tar frem stoppesakene når et par hjemmestrikka sokker har fått hull.
Kjøpesokker havner i søpla. De har ingen historie å fortelle.

annesand sa...

Så nydelige farger på pensokkene! Stopping er in!

Har kost meg masse med bloggen din i går og i dag. For et herlig sted å være! Og tusen takk for sparkene bak... Fikk begynt å hekle litt på skjørtet i går, så det hjalp!
Ønsker deg ei flott helg!

Helle Kjersti sa...

Jeg synes ikke du skal stoppe å stoppe! Det er jo bare den helt rette tingen å gjøre! Og så minner det meg om bestemor, -en skikkelig hverdagshelt.

Anlen sa...

Det var mange gode tips i den siste linken! Kanskje eg skal legge inn forsterking før eg tek sokkane i bruk? Eg er nemlig ikkje glad i å stoppe sokkar....