29. mai 2008

På kjøretøyet skal storfolk kjennes

Mystiske sømmer ~ # 5 ~ Sewing a mystery

trans am 1

I formiddag skled dette flaket inn i tunet her hos meg. Bak rattet satt Ingun og gliste. Hun inviterte meg på luftetur, og det sa jeg jo ja til. Etterpå var det te og drøs på trappa.

trans am 2

Ingun kom for å levere meg linjalen som vi bruker når vi syr mysteriet. Den jeg hadde oversett glemt ikke kom på at jeg skulle bruke igår. Så i ettermiddag har jeg gjort ferdig del 5.

23 del 4 og 5

Jeg tror vi nærmer oss slutten nå. Jeg håper det er meningen at det skal komme stolper mellom blokkene. Hvis ikke kan jeg jo gjøre det til meningen min.

22 ferdige blokker etter del 5

Ingun came by this morning to return the ruler, so I could finish part 5. We had a nice trip in her Trans Am, and then some tea and a chat. I spent the afternoon with my blocks, and this is how the stack looks like now.

3 kommentarer:

Sigrun sa...

Så flink du har vært, ferdig med del 5 også! Og du den bilen til Ingunn, hvis den skal en tur til østlandet så vil jeg også gjerne på en luftetur.....

Tone sa...

Waaaow synest eg ser dykk, i slikt eit glis vil eg tru de hadde på spenstige solbriller, ruta nedskrudd så det flagra i håret.
Så hadde de vel med ein gammal combi,køyrde til Sponavikjo og...
- eller drog de ikkje til Sponavikjo?

Tone sa...

Eg meinte sjølvsagt: så håret flagra :)