2. mai 2008

Mystiske sømmer ~ # 3 ~ Sewing a mystery

Etter å ha møtt et par motbakker ble jeg endelig ferdig med del tre. Jeg er glad for at det ikke skulle sys så mange blokker i denne omgangen. Som så mange ganger før skulle det nemlig vise seg at oppspretteren er god å ha. Hadde 33 av 44 blokker "ferdig" før jeg plutselig ble slått av tanken om at noe skurra.

Joda. Man bretter ut og feilen åpenbarer seg.

25.april 019

Etter fiksen ble det heldigvis bra.

del 3

Så nå ligger her 1300 små trekanter og kvadrater sirlig sammensydd på ulike måter, og deretter sortert i tre forskjellige plastposer, og venter på fler små stoffbiter. Det var Siri som fant disse vitale tallene på Yahoo-gruppa Quiltvillechat: "If you have finished step #1 you have sewn together 600 pcs of fabric If you have finished Step #2, you have sewn together another 568 pcs of fabric that you have cut. If you have finished Step #3, you have sewn together another 132 pcs of fabric for a grand total of 1300!!!! pcs."

tre deler

Jeg spekulerer svært på hva jeg skal fortsette med av stoff nå. Jeg har ikke akkurat metervis av noen stoff, men her har jeg plukket frem noen av de store bitene som jeg tror kan brukes. Så får vi se.

videre

After some ripping I finally managed to get part 3 done. What a luck that this part only was to make 44 triangles and that I discovered my mistake after "finishing" 33 of them.

I have but together some fabric that I may end up using for the rest of this mystery.

4 kommentarer:

=Anja sa...

Er så utrolig fascinert av dere håndarbeidsjentene
Går litt sakte med meg- men skal ta meg sammen:0)

Slutt

Sølvi sa...

Flotte farver du har plukka ut til tepet ditt - jeg har ikke kommet så langt enda jeg. Og så har de første to delene mine surra seg bort her på syrommet

Tone sa...

Jammen er du flittig. Og,hmmm...eg og har brukt spretekniv - noen ganger er det allright...men slett ikkje alltid.

Kari sa...

Du slo meg 33 - 7 :-)
Jeg måtte sprette opp mine 7 sent i går kveld.
Spreke farger på blokkene dine!