8. august 2007

Vi har fått ny eier.

Han har adoptert oss - hele husholdningen i nummer 63.
Tynn og forkommen og sliten. Jeg holdt ut akkurat ett døgn før jeg ga han mat. Da hadde han trågått oss og skreket endeløst siden vi kom hjem fra ferieturen vår. Husets tenåringer hadde hatt han i dørene hele uka. Jeg har spurt meg for i nabolaget og ringt på en "katt savnet"-annonse. Skal sette oppslag på de to nærbutikkene idag, men jeg er stygt redd for at denne er mistet helt med vilje. Kanskje blir en telefon til "Kattegruppa" løsningen. Men akkurat nå føler vi oss veldig "eid".

newb 1

Jeg er glad i katter. Guttene og. Mannen i huset er veldig glad i katter. Så mye at han ikke skal skulle ha ny katt før han ble så gammel at han var sikker på å dø før den. Jeg forstår det logiske i det ulogiske. Derfor har det gått sju år siden Kattarina Kattastofe. Hun ble fjorten år og savnes fortsatt.

kattarina

Kattarina Kattastrofe

Hva med navn? Jeg mente kreket helt sikkert heter Pjus. Han ser litt sånn ut. Jeg fikk raskt vite at det var et teit navn. Husets yngste spillfantom mente at Noob var det eneste rette. Men mor sjekka med Urban Dictionary og fikk vite at i denne staveformen er betegnelsen nedsettende. Og det skal vi ikke ha noe av. Så vi kaller han Newb (utt: nub). Fordi han er ny. Og fordi vi slett ikke er sikre på om han egentlig ikke er en hun. Da er det praktisk med et unisex-navn. Så får heller Pjus være et nick hvis han føler for litt anonymitet i enkelte sammenhenger ;-)

newb 2

11 kommentarer:

mreteveian sa...

Tøft, - og om "den" fortsetter å bo hos dere, så ser Tor og jeg fram til det.

@tone sa...

Eg synest då vitterleg at det høyrest ut som de alt har adoptert den eg. Ikkje bruk mental kapasitet på kor de skal henge opp lappar, kor de kan ringe.
Klart de SKAL ha katt, men iogmed at vegringa var så stor MÅTTE den jo finne vegen sjølv.

DETTE VAR KJEKT ELISABETH!!

@tone sa...

OG DET VAR OVERRASKANDE!
- så overraskande at eg gløymde å kommentere for overraskelse det var å komme inn på bloggen din som var blitt så lys og florlett og fin, det inntrykket vart feid bort av pus, for han tar kaka!

karia sa...

Newb har et fast blikk. Det lyser sterke meninger lang vei :-)
Gratulerer!

Grete sa...

Han har jo valgt dere jo!! Visst er det forferdelig å miste dem, men du verden så mye glede de gir :-)Gi mannen din en klem fra meg; det er jo litt skummelt å bli glad i noen. Gleder og sorger vandrer til hopes. Klem fra Trondheim:-)

Grete sa...

Måtte innom en gang til jeg også:-)Kattarina var jo aldeles vakker; vises godt at det er en dame. Newb ser ut til å være en herlig type. Det ser nesten ut som om han tenker at han må klype seg selv i armen; det finnes snille mennesker jo! Uansett hva dere velger, så flott at dere tok ham inn i varmen!

Bim H-D sa...

*ler* detta ser ut som en liten busepus jö... det ser ut som om han... ja, det ser UT som en han, inte hon... fråga inte varför, hihihi... och nu ÄR det meningen att ni SKA ha katt, är bara så... basta... en liten busepus/gosepus som kommer att ge er glädje framöver i flera år... Oki, det är svårt att mista dem, alltid. Men, de är så hopplöst hopplösa att låta bli att älska också, ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och sköt om er alla... två och fyrbenta...

Marita BK sa...

Dere er sikkert valgt med en mening! Det er den dere skal ha og ingen andre selv om dere har tenkt anderledes. Han ser ut til være en katt med stor vilje - nydelig er han i alle fall. Pelle pjusken, er et navn som passer på denne karen, synes jeg. Lykke til! Hilsen nylig ny katteier selv :o)

hoppsannsa sa...

En liten tøffing det der ja :)
Vi har også blitt valgt av vår pus og hun har ikke planer om å dra noe sted nå, nei. God helg :)

Elisabeth Augusta sa...

Ja, folkens - det ser ut til at han blir her! Ingen respons på lapper så langt. Og vi har overgitt oss til kattekjærligheten <3

Anne-Grethe sa...

Gratulerer som ny-adoptert! :-) Da passer jo dette sitatet bra, synes jeg: "When a cat adopts you there is nothing to be done about it, except put up with it until the wind changes".
Kos dere med pus - han (eller hun?) er heldig!