6. august 2007

Rock'n roll!


For en ære å være blant dine fem utvalgte Muffin – tusen takk!
Denne stafetten går ut på å nevne fem blogger du setter pris på å følge. På den måten får kanskje bloggen besøk av noen som ikke ville ha funnet fram til den ellers.

Å skulle velge bare fem blogger er jammen en utfordring. Jeg abonnerer på mange og dumper innom enda flere. Men nå har jeg valgt, og her serveres fem blogger som jeg mener fortjener din oppmerksomhet.

Jeg vil begynne med Merete med de små stingene. Ikke bare fordi vi er bestiser, men litt derfor også ;-) Neida, men hun har mye av æren for at jeg i det hele tatt blogger. Min uvurderlige hjelper i html-verdenen. Og så er hun kjempe kreativ og inspirerende.

Supernøtt liker å leke med ord. Det har jeg sansen for. Hun lager kjempefine smykker både til folk og strikketøy, og har sin egen butikk.

Hos Lise er det alltid vakre, spennende bilder. Det er ikke fritt for at de gjør en knipser som meg litt misunnelig. Men ingen misunnelse av det vonde slaget – mer beundring.

Mitt neste valg er Betty 42. Fordi hun skriver om livet. Ekte og usentimentalt. Viktig. Hun gir meg lyst til å skrive. Kanskje kommer det mer personlig blogging fra meg etterhvert?

Ohelene blogger ikke så ofte. Til gjengjeld blir jeg alltid glad når Bloglines forteller meg at det har kommet noe nytt fra den kanten. Det er noe med nærheten der også. Det store i det små.

Nå er det deres tur, jenter! Hvis dere har tid og lyst. For rocka jenter gjør som de vil.

6 kommentarer:

ohelene sa...

Takk for fine ord!

Supernøtt sa...

Takk for nominasjonen! Bare synd jeg ikke kan nominere deg tilbake :-D

mreteveian sa...

Takker for nominasjonen!!! *klem*
Jeg får tygge litt på den, - og gjensidigheten er der, vet du!

HildeS. sa...

Hei hei.
Takk for besøket på bloggen min:o)
Her inne hos deg var det jammen meg mykje flott og spennande.
Nydelege bilder!!!
Eg kjem nok innom igjen.

Lise sa...

Tusen takk for hyggelige ord.
Skal tenke meg godt om og sende stefettpinnen videre.

mreteveian sa...

Stafettpinnen gikk i retur, men ikke fordi du skal gi den videre, men fordi en så "nødvendig" blogg som jeg leser og trenger, ikke kan stå unevnt på min liste!