12. januar 2009

Jeg er et offer…

… for Murphys lov.

Da jeg åpna Live Writer’n i natt for å kikke litt på kladdene mine og kanskje få et innlegg ferdig til publisering, var det – TOMT – ingenting i kladder og ingenting i publiserte innlegg.

Dette føyer seg inn i rekken av uforklarlige forsvinningsmysterier: personlige innstillinger i PSPX2, norsk språk i datofeltet i bildemappene mine, en pose garn, den store linduken, adventsstaken…  Ja, dere forstår at dette har pågått ei stund og at det omfatter mer enn min virtuelle virkelighet.

Noen katastrofer har ikke skjedd, men jeg innrømmer at jeg ser litt svart på det i dag.  Strikker feil og syr feil gjør jeg også.  Sukk.

Nå har jeg kjørt backup på bilder, dokumenter og favoritter.  En hel del er lagra på ekstern harddisk.  Backup av bloggen er også tatt.  Jeg har fått ordna opp i noe som gjorde at bloggarkivet ikke gikk lengre enn til juni –08.  Må se mer på saken for å få 2009 til å arkiveres automatisk måned for måned.  Det er ikke bare-bare å leke seg med koding når man kan minimalt.

***

Som en trøst til meg sjøl vil jeg blogge to utmerkelser jeg har fått.  Den første er fra Miann.  Den var god å få midt i julestria ;-)

 fra miann

"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.
De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.

Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"

Den andre er fra Ingun.

fra ingun

TUSEN HJERTELIG TAKK

til dere begge!

Akkurat nå vil jeg ikke dele med noen.  Eller jo forresten.  Jeg vil gjerne gi oppmerksomhetene tilbake til dere, begge til begge.

Nå skal jeg prøve å laste ned noen bilder fra kameraet.  Håper det ikke eksploderer.

3 kommentarer:

Ingun sa...

Rart at ting forsvinner for deg,
du pleier jo å ha god kontroll på saker og ting.
Senk skuldrene og start igjenn.

Anneli sa...

Merkelig og mystisk,
-Anneli-

Tone sa...

Det var då svært.
Har du kikka i alle lommer?

Men du, kva bruker du Live writer til?