9. desember 2008

En ren forglemmelse

Det var altså meningen at det skulle følge med en liten vinnersjanse i dagens kalenderluke.  Den var ikke kommet med i kladden som lå i windows live writer fordi jeg skulle pønske ut en konkurranse.  Det har jeg ikke gjort, så da blir det trekning.

Jeg ber deg ganske enkelt om å dele med meg hvilken lukt som forteller deg at det er/ nærmer seg jul.

Du får litt lengre frist enn tenkt, men jeg må ha svaret ditt innen i morgen midnatt.  Trekningen foretas idet 10. desember 2008 går over i historien.  Pass på at jeg har tilgang til en mailadresse jeg kan treffe deg på – i tilfelle det er du som har flax!

mail me

LYKKE TIL!

18 kommentarer:

Lappesola sa...

Mandarin!
Hilsen Sol

Wenche sa...

åh.......det er lukte av julemannbakst.......da er det jul.

Ingun sa...

Eg er enig med Wenche, lukten av nysteikte julemenn og pepperkaker,
Julebakst.

kamelia sa...

Granbar og lukten av varm gløgg.....

Anonym sa...

Lukten av juleskinke som er en lett saltet lettrøkt skinke som gjerne stekes på lille julaften når den lukten kommer i hus så går jeg rett i julemodus.
-Anneli-

Petunia sa...

Kongerøkelse - den som man får kjøpt på apoteket. Det er JUL!

Anonym sa...

For meg er kanellukt jul! For ikke å snakke om lukten av sau når pinnekjøttet står og putrer på komfyren på julaften... Deeeeeilig! :-)

Laila L S sa...

Jeg jobber på apotek og når vi begynner å få julevarene inn, spesielt boksene med kongerøkelse som står og sprer sin juleduft, da kjenner jeg at det nærmer seg. Som regel skjer dette i midten av november så jeg har en nokså lang førjulstid. Men det gjør ingen ting, jeg liker førjulsstreset, jeg. Kall meg gjerne gal, men jeg synes det hører med å stresse litt for å få alt ferdig til jul. Håper du har en fin førjulstid, med akkurat passe mengde stress (så mye eller lite som du liker)

Sigrun sa...

Åhhh det må være lukten av nystekte krumkaker.

mreteveian sa...

Mandariner (slik de luktet i papirposene fra "julenissen) og pepperkaker (i det du løfter lokket av boksen). Nå kan jeg si at smaken av jul er julegrøten (risgrøt) med kremfløteskvett og ekte smør-kladd samt krumkaker fra fars jern. Da er det også jul :-)

Og jeg har vunnet i dag, så du trenger ikke ta meg med i trekningen :-)

strikkegal sa...

Kanel godt blandet med appelsin :)

May Britt sa...

Julefølelsen kommer i begynnelsen av desember når jeg får min første kopp med julete der det er smak av appelsin og kanel. Men den riktige følelsen er når vi har fått inn juletreet og vi kjenner lukten av granbar. Da er det jul.

Monica sa...

Lukta av ribbe som steikast i omnen!

Kari Aspenes sa...

Nellik, kardemomme og kanel.
Himmelsk blanding i min egen te-oppskrift.

Sølvi sa...

Lukten av pinnekjøtt og lukten av nystekte krydderkaker, se bilde i bloggen min for ett par dager siden

Solveig sa...

lukta av jul, det er lukta av grantre som er kome inn i stova og pinnejøttet som dampast, når desse to blandast, då er det jul!

Solveig R H

Anonym sa...

Når den liflige duften av vørterkakene som står i stekovnen, brer seg inn der min kjære sitter og pakker staudefrø, som skal sendes ut til hagegale i inn- og utland, ja da er det snart jul! Hilsen Toril (magnar@aspaker.no)

Cruzidull sa...

Klementiner! Mmmm. Jul!
Og granbar... og julete og gløgg! Akkurat som man koser seg gløgg ihjel med tanken på alle de luktene man leser om over her :D