10. november 2008

Posesalg

Jeg er så fornøyd med strikketøyposen min.  Plass til et stort strikketøy og diverse nødvendige duppeditter.  Ingen glidelåser garnet kan hekte seg fast i.  Grei å bære med seg.

Jeg tror Hedvig liker den hun fikk også.

Nå har jeg sydd tre poser til.  De vil jeg gjerne selge.

poser i vinden

Posene måler ca. 30 x 35 cm.  Snørestykket kommer i tillegg, så total høyde er ca. 50 cm.  Posen er vattert, mens snørestykket er i enkelt lag stoff.

Prisen er 550 kroner pr. stykk, inkludert brevporto.  Vil du ha forsikret forsendelse (smartpakke eller rekommandert) betaler du tillegg for det.

Send meg en mail hvis du lar deg friste.

Pose 1

pose a1pose a2

Pose 2

pose b1pose b2

Pose 3

pose c1pose c2

Ja, jeg vet at bildene er dårlige.  Det blåser og hagler og regner for mye til at utebilder er mulig og inne fant jeg ikke fram til lyset.  Jeg får heller bytte dem ut en dag det klarner opp.

8 kommentarer:

Tone sa...

Lykke til!!!

Hedvig sa...

Skjønne disse også! Jeg liker ikke min - jeg elsker den! Har vært med meg på alle mine turer utenfor huset, og har fått masse skryt for den!

Petunia sa...

Nice:)Du har jammen vært flink! Det må jo være en kjempefin gave å gi bort og å få!

Ingun sa...

Disse er kjempefine, kansje kunne du lære stikk og hyl gjengen og sy slike. Ellers så er det veldig enkelt å få kjøpt ein av deg.

Blei jo veldig frista på den med katter eg då.

Hanne sa...

Fine poser :-)

Tonje sa...

Disse var nydelige. Lykke til med salget.

Wenche sa...

Lyke til med salget Elisabeth :) Flott veske til den som er strikkegal. Du har så mye flott på siden din når det gjelder knapper og linker og design. Hvor finner du alt dette og hvordan får du til endringene? Flot er det.

pepperkverna sa...

Så fine de var! Hege