23. august 2008

Awards/hederstegn og et dilemma

Jeg har vært så heldig å få noen awards i løpet av de siste ukene.  Men jeg syns ikke alltid det er så lett å blogge om slikt.  Kanskje jeg er litt sjenert?  Grunnen er ihvertfall ikke at jeg ikke setter pris på å bli lagt merke til og å motta gode ord.

Jeg syns heller ikke det er så lett å skulle gi disse hederstegnene videre.  Jeg har jo et knippe blogger som jeg følger fast og ganske så tett.  Så er det ei stor gruppe bloggere som jeg leser fast, men som jeg ikke er like god til å gi tilbakemelding til.  Deretter kommer mange blogger som jeg er innom mer sporadisk, men som også er viktige for meg, på forskjellige vis.  Det er sjelden disse merker at jeg har vært innom.  Videre har jeg på lista mi en hel del blogger som jeg svipper innom fra tid til annen uten at de vet noe om det.  Til slutt er det bloggene jeg besøker mer eller mindre tilfeldig, via en link el.l.

I skrivende stund sier Google Reader at jeg har 1000+ uleste innlegg.  Av disse er det kanskje 500 som jeg svært gjerne skulle ha lest.  Av disse igjen er det - la oss si - 250 som jeg har lyst til å kommentere.  Av disse er det muligens 25 som virkelig får en kommentar.

Har jeg for mange blogger i reader'n min?  Burde jeg brukt mer tid på å lese blogger - og ikke minst kommentere?  Det skal sies at jeg har hatt en periode nå, med blogglesings-vegring.  Det hender det føles riktig,  og er viktig å ikke fylle på for mye.

Men tilbake til ros og hederstegn som har kommet min vei. 

brilliante

Fra Beate har jeg fått denne.  Jeg kan ikke gjøre annet enn takke.  Jo, en ting til vil jeg gjøre;  Jeg vil returnere den til deg, Beate.  Du er utrolig kreativ, og kreativiteten finner uttrykk i ord og bilder - og nå også i tekstiler.

amazing friendship

Merete har gitt meg mange på en gang!  Jeg takker for alle sammen og velger meg ut denne ene til å returnere og gi videre.  Dette må da være det vakreste  hederstegnet man kan få!  Du får det tilbake Merete, for alt du er i livet mitt.  Etter at jeg ble kjent med deg for mange år siden (ja folkens, vi møttes på nett men det tok år og vi kjente hverandre godt, før vi møttes i "virkeligheten"), kan jeg ikke forestille meg livet uten at du er en del av det.  Vi er familie.

I Google Reader har jeg ei mappe jeg kaller "tett og nært".  Der finnes, foruten Merete, Tone, Helle, Ingun, Kari, Sigrun og Wenche.  Denne awarden gir jeg til dere som er mine nære venner både i og utenfor bloggverdenen.

I mappa "hverdagen" har jeg samla venner fra nettet som står meg nærmere enn de fleste.  Noen av dere har jeg møtt en eller flere ganger.  Noen av dere har jeg planer om å møte.  Noen av dere håper jeg å møte.  Noen av dere vet ikke at jeg fins.  Men uansett om vi kanskje aldri kommer til å kunne gi hverandre andre klemmer enn de som varmer gjennom eteren, så er dere viktige brikker i dette puslespillet som utgjør livet mitt og hverdagen min.

Det er nå jeg feiger ut og ikke tør å skrive navn.  For hvor skal jeg slutte?  Hvem skal ikke bli nevnt?  Lista mi er veldig lang.  Du vet sannsynligvis at du står der.  Og står du der ikke, så er du kanskje en av dem som er i ferd med å rykke opp fra en av de andre, mange mappene mine ;-)

Rangering av mennesker på denne måten er kanskje ikke helt bra?  Jeg kjenner ihvertfall at for meg så er dette med awarder litt vanskelig.  For når alt kommer til alt så er jeg ganske sjenert og tør kanskje ikke kalle deg en venn.

5 kommentarer:

mimouna sa...

Synes du har en herlig blogg, du skriver godt om mangt og mye i tillegg til at du tryller fram de nydeligste ting med nål og tråd. Vet ikke om jeg står på noen av listene dine, men jeg synes i alle fall at det er kjekt å kikke innom her. Og så skal jeg prøve å bli flinkere til å legge gjen spor etter meg. Synes jo selv at det er veldig hyggelig med tilbakemeldinger.

Ha en fortsatt god helg!

mreteveian sa...

Takk *rødmer* du vet det er gjensidig :-)
Nå som det vandrer så mange av denne typen, så blir det jo ikke så lett. Noen er nevnt før, noen er ikke det, noen vil så gjerne... være synlige, kanskje er ordet? Jeg vet ikke.
Lurer på hvor meget mer det blir av dette etterhvert?

merete

Gudveig HN sa...

Heisann!
Gratulerer med alle awardene! Du fortjener dem alle sammen! ...du er forøvrig ikke alene om slike tanker. Jeg var blant dem som fikk "en hel hau" fra Merete, og har enda ikke klart å skrive om det - annet enn takk til M.
Jeg vil gjerne takke DEG, for at du satte ord på noe av det samme som jeg tenkte på! Tusen takk!

Kari sa...

Du setter ord på noe som gnager flere enn deg. Deriblant meg. Jeg er av de som sjelden eller aldri sender utmerkelser videre. Velger heller å skrive i de gjestebøkene jeg føler for.

Fra tidenes morgen har jeg vært den som har brutt lenka.
Kjedebrev med konvolutt og frimerke
Kjedebrev med epost
Utmerkelser på blogg

Sånn vil jeg gjerne leve mitt kjede:lige liv ;-)

Ingun sa...

Tusen takk for award sender den tilbake til deg med det samme.


God helg.
Mange gode klemmer frå Ingun