6. juni 2008

Stjerner i Sola

kj stjerne3

Sola står på sitt høyeste og det er ikke ei sky i sikte.  Et lite, kjærkomment drag i lufta gjør at plassen under parasollen er perfekt for sytøyet.

 

 

 

kj stjerne1

Om et par dager skal vi får regn, hvis meteorologen har rett.  Kjærkomment  det også.  En ting er at alt som skulle vokse og gro tørker opp og blir brunnsvidd i stedet.  Verre er det med brannfaren.

 

 

kj stjerne2

Vi har hatt skogbranner ganske tett innpå oss i det siste.  Det skal bare ei lita gnist til, og litt vind, så kan katastrofen være et faktum.  Nei, nå er jeg redd det er regn som må til.

7 kommentarer:

Tittei sa...

Det der så innmari koselig ut. Og stjernene var vakre i solen.

Jane sa...

Åååh! Forelska meg helt i disse stjernene. Du skaper stor inspirasjon med bloggen din. Kanskje jeg klarer å sy en slik stjerne? Den ville passet ypperlig på laptop-veska mi.

mreteveian sa...

Vakre stjerner, - de så sommerlige ut med sin himmelblå farge.
Vi får nyte sommeren mens den er her og heller være forsiktig med ild og flammer og grill :-)

Julie sa...

The star blocks are great. I love the photos on your blog, though I cannot read the text.
Julie

Petunia sa...

Jeg synes det lukter regn ute i dag jeg. Ser ut over Sotra og det ser grått ut. Men jeg er enig med deg om at vi trenger regn. For et par år siden (eller litt mer - tiden går så fort), så var det en stor skogbrann her hvor jeg bor. Skikkelig dramatisk. Litt for tett innpå oss synes jeg.
I dag må jeg gjøre litt forskjellig som må unna før regnet kommer. Vi vet jo ikke når det slutter her på disse kanter.
Jeg har endelig hatt en liten opprydding på bloggen og blant annet fått lagt deg inn på blogglisten min. Det tar sånn tid å søke deg opp for hver gang, så det var jammen på tide.
En fin søndag til deg:)

Petunia sa...

Glemte å si at syarbeidet ditt er nydelig!!!

Sigrun sa...

Å så flittig du er i sola og jeg synes å se at stjernespissene applikeres på med usynlig applikasjon, vakkert er ordet jeg vil bruke:-)).