4. januar 2008

Broderi-tra-la-la

Noen har bestemt seg for å brodere seg gjennom 2008. Jeg liker å brodere noen sting nå og da, men har ikke meldt meg på. Det er greiere for meg å ta det som det kommer. Mønstrene vil jo være der, tilgjengelig for alle som vil.

Til jul fikk jeg mønster og tråd til et nålebrev med ekstra plass til saks og litt tråd. Det ble riktig romantisk, fint og flott.


nålebrev 1

nålebrev 2

Dermed er jeg klar til å starte på januar-broderiet. Det er designet av Merete og jeg vil adoptere Kiwa sin gode ide om å montere det på en skopose.


9 kommentarer:

Tone sa...

Å så herlege fargar.
Er det ikkje godt å ha slike fargar mellom hendene og framom augene no når det nye året er spedbarn og det er lite glade fargar i liene og hagen?

Marita bk sa...

Kjempesøtt og praktisk nålebrev. Flott broderi også.

Bim H-D sa...

Åh, detta var ju helt otroligt läckert!!! Inte för att jag är speciellt romantisk av mig, eller är jag? ;) Men, det var häftigt och toppen att ha med i väskan... stickväskan också... vad behöver man inte i den så säg? ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och sköt om dig vännen...

Syersken sa...

For et lekkert nålebrev! Nydelige farger og veldig praktisk da.

CresceNet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
=Anja sa...

----------------------------------
Fatter ikke hvordan du får det til
sånne kunstverk...
------------------------------------

Ruth sa...

Hei på deg.
Synes de nål brevene jeg har sett er veldig praktiske, har prøvd og finne et mønster , men har ikke funnet noe. Kan du hjelpe til der eller..

Elisabeth Augusta sa...

Mønster på nålebrevet her: http://cinderberrystitches.typepad.com/cinderberrystitches/files/SpringberriesNeedlecasepattern.pdf

Kicki sa...

Åhh, det ble jo bare supersøtt. Du er så flink å sy!!