15. september 2007

Tyll er tull

I denne sammenhengen i hvertfall. Det er jo ikke meningen at Betty skal se ut som en klovn heller.Det mørk rosa stoffet er også forkastet. Fargen ble helt feil. Og annet er ikke å oppdrive her på plassen.

Hva skjer nå da? Følg med!

5 kommentarer:

Betty Boom sa...

Jakken stiger frem.

Klovn har jeg vært nok av i livet, så fint at du tar hensyn til det. God helg!!!!

Tone sa...

Så synd det rosa ikkje passa då. Det såg jo fint ut sammen med tyll og bånd, men det var jo nærbilde, så når du seier det får eg vel tru på at det ikke passa med resten av jakka.

Helle Kjersti sa...

Virker som du sliter litt nå, Elisabeth. Hva med noe svart-hvitt-mønstrete inni armene eller et annet sted. -Forresten er det når en sliter mest at de beste resultatene dukker opp! Lykke til!

Elisabeth Augusta sa...

Jeg sliter ikke lenge, Helle, for jeg har rett og slett funnet ut at for mye av det gode ikke blir godt i det hele tatt.

Så medminde du Betty har noen ønsker så er jakka ferdig den.

Det er nesten som et maleri vet du, Tone. Vi tror vi vet hvor vi er på vei, tilfører elementer, legger til - og trekker fra. Plutselig har vi malt over alt sammen. Men jeg skal ikke begynne på nytt her har jeg tenkt ;-)

Anonym sa...

Yes! du har gjort det... passar perfekt detta...
Svårt försöka hjälpa dig tänka när man inte vet HUR det är i färgerna fullt ut, eller vad du har tillgång till eller inte...
Läckert...
Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som antar att man inte kan hjälpa dig, hihihi... och inte hjälpt tills alls, bara tänkt lite högt åt dig från min hjärna ;)